Voor de meeste verenigingen zal de tijd van de tentoonstelling inmiddels voorbij zijn. Goed om alles weer eens op een rijtje te zetten. Hoe is de tentoonstelling verlopen ? Heeft het programma Vogeltentoonstelling voor u de gewenste resultaten gegeven of heeft u nog ideeën ter verbetering ? U als gebruiker bent de ervaringsdeskundige, uw feedback is voor mij zeer waardevol. Dus... heeft u op- of aanmerkingen, ideeën of andere suggesties ? Schroom niet om ze met Grubosoft te delen. Ik ga dan kijken welke aanpassingen voor het programma Vogeltentoonstelling 2019 kunnen worden gerealiseerd.

Inmiddels heb ik al een aantal punten aangedragen gekregen welke al hebben geresulteerd in verbeteringen voor het programma Vogeltentoonstelling 2019.

Wat denkt u bijvoorbeeld van het volgende:

keurbriefjes Tijdens het inboeken van de resultaten kunt u, voor de stammen en de stellen, de punten ingeven en de totalen door het programma laten berekenen. Ook de extra punten worden automatisch berekend. Door op de knop Verwerken te klikken wordt alles overgenomen in het hoofdscherm.

Ook het inboeken van de vogels heeft een aanpassing gekregen. Bij het inboeken van de vogels kunt u in een boekingsgang zowel de stammen, stellen als de enkelingen van eenzelfde kleur inboeken.

 

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.