kerst_2020.jpg

Beste bezoekers,

U ziet het goed. Een nieuwe lay-out voor mijn website. Ik was al een tijdje bezig met het verkennen en proberen om het iets moderner te maken.

Door een foutje tijdens het updaten van enkele onderdelen is dit nieuwe uiterlijk wat vroeger gekomen dan gepland.

Omdat mijn laatste back-up (van de oude site) van vier weken geleden is staan enkele artikelen niet meer op deze site. Ze staan in ieder geval nog wel op facebook. Ook zullen enkele personen die zich onlangs hebben geregistreerd dit opnieuw moeten doen.

Excuses voor het ongemak.

Deze foto's zijn gemaakt door Giel Savelkouls tijdens een van zijn vele verblijven in een vogelhut. Het kost veel tijd om zo'n prachtige foto's te maken. Wilt u een van deze foto's gebruiken dan dient hiervoor eerst toestemming te worden gevraagd aan de maker. Een kleine donatie (om deze kostbare hobby te kunnen blijven uitvoeren) wordt gewaardeerd.Braakbal N

buizerd N

Badderen N

 

Sperwer N

Sperwer2 N

Sperwer3 N

Deze pagina wordt gevuld met sites welke door Grubosoft zijn gemaakt.

 

Website voor Tafeltennisvereniging "De Wiekslag". 

Ontwerp logo door: it4everyone.nl

 

TTV de Wiekslag

OGFinanciën

OGFinanciën

 AutiView

Website over Autisme Spectrum Stoornis

 AutiView

Bent u een gebruiker van het programma Vogeltentoonstelling en wilt u anderen laten weten hoe tevreden u bent, welke ervaringen u heeft opgedaan tijdens het gebruik, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen. U moet zich hiervoor wel registreren om onnodige spam tegen te gaan. U heeft ook de mogelijkheid uw mening aan mij te mailen. Dan plaats ik deze namens u.

Webontwikkeling

Grubosoft kan voor u de ideale partner zijn voor het ontwikkelen van een eenvoudige website.
Door gebruik te maken van het Open Source pakket Joomla! ™  en een standaard template hoeft de ontwikkeling niet veel geld te kosten.

In overleg met u kan ook gekozen worden voor een van de vele gratis templates welke door ontwikkelaars ter beschikking worden gesteld. Uiteraard bestaat de mogelijkheid deze naar wens aan te passen met eigen logo's enz. Grubosoft regelt voor u, indien u dit wenst, het vastleggen van uw domeinnaam en het onderbrengen van uw website bij een hostingpartij welke Joomla! ondersteund.

Software ontwikkeling

Heeft u de behoefte aan een eenvoudig facturatiesysteem op basis van Microsoft Access (Dit moet dan wel in uw Officepakket zijn opgenomen) en geheel ingericht volgens uw eigen wensen dan kunt u ook hiervoor bij Grubosoft aankloppen.

Heeft u andere vragen over het ontwikkelen van software op maat, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Nieuwsgierig geworden...

Grubosoft richt zich o.a. met name op kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen met een beperkt budget. Dus....

Bent u geïnteresseerd dan kunt u dit via het contactformulier aan mij laten weten. Ik neem dan zo snel mogelijk met u contact op voor nadere informatie of een vrijblijvende prijsafspraak.