Beste gebruikers van het programma Vogeltentoonstelling van Grubosoft,

Zoals jullie wellicht al eerder hebben gelezen (misschien op facebook) heb ik de laatste tijd veel last van hackers op mijn website. Zij denken dit leuk te vinden.
Ook vandaag was het weer prijs. Ik heb daarom besloten alles te verwijderen en helemaal opnieuw te beginnen.

Dit betekent niet dat ik al mijn klanten in de steek ga laten. Met enkele dagen hoop ik een eenvoudige basis weer online te hebben. Als gebruiker kunt u dan in ieder geval de laatste versie weer downloaden. Alle overige downloads komen daarna een voor een weer online.

Heeft u vragen mail mij dan gerust. Dit kan voorlopig nog op het bekende mailadres info[at]grubosoft[punt]nl. Maar ook daar komt een eind aan. Omdat ik wil proberen alle ellende definitief achter me te laten ga ik ook het algemene e-mail adres aanpassen. Dit wordt aan u bekend gemaakt zodra ik het heb ingericht.

U hoeft op dit moment geen nieuwe gebruikersnaam aan te maken. Ik ga zo snel als mogelijk proberen alle registraties vanuit de oude database over te zetten.
Mocht dat niet lukken, dan zit er niet anders op dat u opnieuw een registratie moet uitvoeren.

Excuses voor alle overlast. Maar in dit geval kan ik echt niet anders.

Maarten Gruijters
Grubosoft

covid 1

Deze Covid periode heeft voor veel verenigingen flink wat roet in het eten gegooid. Bijna alle tentoonstellingen zijn afgelast. Een mooie gelegenheid voor de NBvV om nog eens goed naar het vraagprogramma te kijken. Ook wij (makers van de tentoonstellingssoftware) hebben opmerkingen kunnen geven. In goed overleg heeft dit geresulteerd in een nieuw vraagprogramma dat (als het goed is) tot en met 2023 in deze samenstelling blijft bestaan. Grubosoft gaat het nieuwe vraagprogramma verwerken en zo spoedig mogelijk beschikbaar stellen voor de verenigingen. Het programma Vogeltentoonstelling 2020 wordt alleen aangepast als het echt noodzakelijk is. De verenigingen welke het laatst ontwikkelde programma voor 2020 al hebben aangeschaft, krijgen de database met het nieuwe vraagprogramma via de mail toegezonden. Het nieuwe vraagprogramma wordt ook opgenomen in de installatiesoftware.

De menukeuze "Download" is voorzien van een onderdeel "Sjablonen".

Hierin vindt u, voor de kooietiketten die vanaf het programma Vogeltentoonstelling 2019 worden gebruikt, voor elke afmeting een sjabloon.
Dit sjabloon kunt u gebruiken om te controleren of uw printer de etiketten op de juiste manier verwerkt.
Houdt er wel rekening mee dat tijdens het printen van de etiketten de optie "Pagina centreren" wordt uitgezet.

De sjablonen zijn voorzien van de afmetingen welke u kunt gebruiken om te zoeken naar het juiste etiket op internet of bij uw leverancier.

De sjablonen zijn hier te downloaden