Het programma Vogeltentoonstelling kost € 75.00 en wordt als download ter beschikking gesteld.  In de download zit een uitgebreide handleiding waarin zowel de instructie voor de installatie als een uitgebreide beschrijving voor het gebruik van het programma is opgenomen. Bij elke aanschaf is het vraagprogramma altijd in de prijs inbegrepen.

De prijzen van een upgrade naar een nieuwere versie van het programma staan in onderstaande tabel.

Hierin zit dus ook het nieuwe (of vernieuwde) vraagprogramma. 

Soort aanschaf Prijs 2024
Eerste aanschaf Programma Vogeltentoonstelling 2024 € 75,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2024 vanaf 2020 of eerder
€ 40,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2024 vanaf 2021 € 30,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2024 vanaf 2022 € 20,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2024 vanaf 2023 gratis


Updates welke het gevolg zijn van het oplossen van fouten in het programma zijn altijd gratis. Deze worden alleen via Internet ter beschikking gesteld.

Het programma is ook als demo te gebruiken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Als u aan de hand van de voorbeelden op deze site het programma wilt bestellen, dan kunt u dit doen middels het bestelformulier dat u kunt downloaden.

Om te beoordelen welke optie voor u van toepassing is, gaat u uit van de laatst betaalde aankoop welke u heeft gedaan bij Grubosoft. De gratis updates naar een naast hogere versie tellen hierbij dus niet mee. Als u de laatste aankoopdatum niet meer weet, vermeld dit dan in het vak "Opmerkingen"

Nadat u de gegevens heeft ingevuld kan het formulier aan GruboSoft worden verzonden. Als u een logo wilt laten verwerken in de etiketten, de inbreng- en de uitslagenbrief dan moet u dit apart aan GruboSoft opsturen. Heeft u geen logo dan wordt het standaard logo van GruboSoft gebruikt.  De aangepaste rapporten met het logo worden separaat via de mail verzonden.