Beste gebruikers van het programma Vogeltentoonstelling 2020,

Een zeer oplettende gebruiker heeft mij er op attent gemaakt dat er bij het inboeken van de vogels door mij toch een kleinigheid over het hoofd is gezien.

Het veld "Legenda" wordt niet op de juiste manier bijgewerkt als het eenmaal is gebruikt. Dit is inmiddels hersteld in de reguliere download van het programma.

Voor alle gebruikers die al bezig zijn met het vullen van de gegevens en het inboeken van de vogels is er een update van het programma zelf beschikbaar. Ga dus niet alles opnieuw installeren, dan is de kans groot dat u alles opnieuw moet invoeren.

Deze is zeer binnenkort te vinden in de map download met als naam: Vogeltentoonstelling_Update-01.zip. Pak dit bestand uit en plaats het bestand Vogeltentoonstelling.exe

in de map C:/Program Files (x86)/Grubosoft/Vogeltentoonstelling 2020 ter vervanging van het daarin aanwezige bestand. U heeft wel Administrator-rechten nodig om deze handeling te kunnen verrichten. Komt u er niet uit, vraag dan eventueel ondersteuning met behulp van het programma Teamviewer. (of bij een bekende of medebestuurder van de vereniging)

Excuses voor het ongemak.