Het verleden ....

Veel verenigingen hebben jaren dankbaar gebruik gemaakt van programma's voor het beheren van tentoonstellingen geschreven in Clipper en bestemd voor de DOS-omgeving. Door de komst van steeds geavanceerdere computers kwam ook de vraag naar modernere software. Met de komst van Microsoft Windows ® waren de mogelijkheden op het grafische gebied binnen handbereik. Op verzoek van de toenmalige Vogelvereniging Son en Breugel (vereniging is inmiddels opgegaan in andere verenigingen) ben ik aan deze klus begonnen, zonder te weten waarin dit zou eindigen.

Van niets tot ....

In 2006 is GruboSoft begonnen om, met behulp van vernieuwde technieken, een geheel nieuwe versie voor Windows XP te ontwikkelen. Dit programma heeft enkele nieuwe functies maar is vooral ontwikkeld om de consistentie en de snelheid te verbeteren. Wel zijn er een aantal nieuwe rapporten toegevoegd, een aantal rapporten aangepast en is de gebruikersinterface aangepast.

Dit programma Vogeltentoonstelling 2006 is de laatste versie welke beschikbaar is voor zowel Windows 98 ® en hoger als voor Windows XP Home Edition ® en Professiona Edition ®.

Ondersteuning....

Uiteraard blijft GruboSoft de oudere versies ondersteunen. Nieuwe versies van het vraagprogramma komen alleen beschikbaar voor de laatste versie van het programma Vogeltentoonstelling. Door de vele wijzigingen is het helaas niet langer mogelijk vraagprogramma's te leveren voor oudere versies.

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.