Webontwikkeling

Grubosoft kan voor u de ideale partner zijn voor het ontwikkelen van een eenvoudige website.
Door gebruik te maken van het Open Source pakket Joomla! ™  en een standaard template hoeft de ontwikkeling niet veel geld te kosten.

In overleg met u kan ook gekozen worden voor een van de vele gratis templates welke door ontwikkelaars ter beschikking worden gesteld. Uiteraard bestaat de mogelijkheid deze naar wens aan te passen met eigen logo's enz. Grubosoft regelt voor u, indien u dit wenst, het vastleggen van uw domeinnaam en het onderbrengen van uw website bij een hostingpartij welke Joomla! ondersteund.

Software ontwikkeling

Wilt u uw eigen briefpapier, maar is dit voor uw bedrijf te kostbaar om dat te laten drukken omdat u te weinig correspondentie verstuurt ? Dan heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de sjablonen welke zijn opgenomen in de Officepakketten van Microsoft ™.

Wilt u af van deze standaard sjablonen en bijvoorbeeld uw eigen briefpapier gebruiken, dan kan Grubosoft dit voor u ontwikkelen. Briefpapier, Fax voorbladen, Powerpointsjablonen. Alles is mogelijk en afgestemd naar uw eigen wens.

Heeft u de behoefte aan een eenvoudig facturatiesysteem op basis van Microsoft Access (Dit moet dan wel in uw Officepakket zijn opgenomen) en geheel ingericht volgens uw eigen wensen dan kunt u ook hiervoor bij Grubosoft aankloppen.

Heeft u andere vragen over het ontwikkelen van software op maat, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Nieuwsgierig geworden...

Grubosoft richt zich o.a. met name op kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen met een beperkt budget. Dus....

Bent u geïnteresseerd dan kunt u dit via het contactformulier aan mij laten weten. Ik neem dan zo snel mogelijk met u contact op voor nadere informatie of een vrijblijvende prijsafspraak.

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.