kerst_2020.jpg

Beste bezoekers,

U ziet het goed. Een nieuwe lay-out voor mijn website. Ik was al een tijdje bezig met het verkennen en proberen om het iets moderner te maken.

Door een foutje tijdens het updaten van enkele onderdelen is dit nieuwe uiterlijk wat vroeger gekomen dan gepland.

Omdat mijn laatste back-up (van de oude site) van vier weken geleden is staan enkele artikelen niet meer op deze site. Ze staan in ieder geval nog wel op facebook. Ook zullen enkele personen die zich onlangs hebben geregistreerd dit opnieuw moeten doen.

Excuses voor het ongemak.

Deze foto's zijn gemaakt door Giel Savelkouls tijdens een van zijn vele verblijven in een vogelhut. Het kost veel tijd om zo'n prachtige foto's te maken. Wilt u een van deze foto's gebruiken dan dient hiervoor eerst toestemming te worden gevraagd aan de maker. Een kleine donatie (om deze kostbare hobby te kunnen blijven uitvoeren) wordt gewaardeerd.Braakbal N

buizerd N

Badderen N

 

Sperwer N

Sperwer2 N

Sperwer3 N

Bent u een gebruiker van het programma Vogeltentoonstelling en wilt u anderen laten weten hoe tevreden u bent, welke ervaringen u heeft opgedaan tijdens het gebruik, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen. U moet zich hiervoor wel registreren om onnodige spam tegen te gaan. U heeft ook de mogelijkheid uw mening aan mij te mailen. Dan plaats ik deze namens u.

Deze pagina wordt gevuld met sites welke door Grubosoft zijn gemaakt.

 

Website voor Tafeltennisvereniging "De Wiekslag". 

Ontwerp logo door: it4everyone.nl

 

TTV de Wiekslag

OGFinanciën

OGFinanciën

 AutiView

Website over Autisme Spectrum Stoornis

 AutiView

Webontwikkeling

Grubosoft kan voor u de ideale partner zijn voor het ontwikkelen van een eenvoudige website.
Door gebruik te maken van het Open Source pakket Joomla! ™  en een standaard template hoeft de ontwikkeling niet veel geld te kosten.

In overleg met u kan ook gekozen worden voor een van de vele gratis templates welke door ontwikkelaars ter beschikking worden gesteld. Uiteraard bestaat de mogelijkheid deze naar wens aan te passen met eigen logo's enz. Grubosoft regelt voor u, indien u dit wenst, het vastleggen van uw domeinnaam en het onderbrengen van uw website bij een hostingpartij welke Joomla! ondersteund.

Software ontwikkeling

Heeft u de behoefte aan een eenvoudig facturatiesysteem op basis van Microsoft Access (Dit moet dan wel in uw Officepakket zijn opgenomen) en geheel ingericht volgens uw eigen wensen dan kunt u ook hiervoor bij Grubosoft aankloppen.

Heeft u andere vragen over het ontwikkelen van software op maat, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Nieuwsgierig geworden...

Grubosoft richt zich o.a. met name op kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen met een beperkt budget. Dus....

Bent u geïnteresseerd dan kunt u dit via het contactformulier aan mij laten weten. Ik neem dan zo snel mogelijk met u contact op voor nadere informatie of een vrijblijvende prijsafspraak.

Op deze pagina staan de verenigingen die inmiddels zijn voorzien van het programma Vogeltentoonstelling 2020. Deze kunt u herkennnen aan het icoon grubo2020b.
De gegevens van de verenigingen die nog oudere versies gebruiken zijn niet meer up to date. Deze gegevens zijn daarom per direct verwijderd. Oorzaak ligt mede aan het feit dat verenigingen welke ophouden te bestaan dit niet meer melden.

Wilt u uw vereniging ook laten opnemen, staat uw vereniging verkeerd in de lijst ( u wilt bijvoorbeeld het tentoonstellingsadres laten opnemen) of wilt u dat uw vereniging niet in deze lijst voorkomt, stuur dan even een berichtje aan GruboSoft en uw verzoek wordt zo spoedig mogelijk verwerkt.

 

Van Adres: Naar:

U bevindt zich op dit moment op de startpagina van GruboSoft.

Op deze website vindt u informatie over het programma Vogeltentoonstelling van GruboSoft en de overige diensten waarmee ik u kan helpen. Meer informatie over de overige diensten vindt u via de keuze "Diensten" in het bovenste menu.

Kijkt u eens rustig rond en indien u vragen heeft kunt u deze rechtstreeks aan mij stellen via de contactpagina.

Het programma Vogeltentoonstelling kost € 75.00 (incl. BTW) en wordt als download ter beschikking gesteld.  In de download zit een uitgebreide handleiding waarin zowel de instructie voor de installatie als een uitgebreide beschrijving voor het gebruik van het programma is opgenomen. Bij elke aanschaf is het vraagprogramma altijd in de prijs inbegrepen.

De prijzen van een upgrade naar een nieuwere versie van het programma staan in onderstaande tabel. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Hierin zit dus ook het nieuwe (of vernieuwde) vraagprogramma. 

Soort aanschaf Prijs 2020
Eerste aanschaf Programma Vogeltentoonstelling 2020 € 75,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2020 vanaf 2016 of eerder
€ 40,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2020 vanaf 2017 € 25,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2020 vanaf 2018 € 15,00
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2020 vanaf 2019 € 00,00


Updates welke het gevolg zijn van het oplossen van fouten in het programma zijn altijd gratis. Deze worden alleen via Internet ter beschikking gesteld.

Het programma is ook als demo te gebruiken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Als u aan de hand van de voorbeelden op deze site het programma wilt bestellen, dan kunt u dit doen middels het bestelformulier dat u kunt downloaden.

Om te beoordelen welke optie voor u van toepassing is, gaat u uit van de laatst betaalde aankoop welke u heeft gedaan bij Grubosoft. De gratis updates naar een naast hogere versie tellen hierbij dus niet mee. Als u de laatste aankoopdatum niet meer weet, vermeld dit dan in het vak "Opmerkingen"

Nadat u de gegevens heeft ingevuld kan het formulier aan GruboSoft worden verzonden. Als u een logo wilt laten verwerken in de etiketten, de inbreng- en de uitslagenbrief dan moet u dit apart aan GruboSoft opsturen. Heeft u geen logo dan wordt het standaard logo van GruboSoft gebruikt.  De aangepaste rapporten met het logo worden separaat via de mail verzonden.