Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Wederom nieuw vraagprogramma 2015-2019

Belangrijke informatie over het vraagprogramma van de NBvV.

Na controle op de site van de Bond geconstateerd dat er op 18 september wederom een nieuwe versie is gepubliceerd van het vraagprogramma 2015-2019. Het programma is inmiddels (wederom helemaal) gecontroleerd en wordt binnenkort opgenomen in het programma Vogeltentoonstelling 2017. De verenigingen die reeds zijn begonnen met het inboeken van vogels raad ik af om dit nieuwe vraagprogramma te gaan gebruiken. Zij kunnen na de tentoonstelling het vraagprogramma alsnog downloaden en opnemen in het programma. De overige verenigingen die het programma Vogeltentoonstelling 2017 al wel hebben geïnstalleerd maar nog niet aan de tentoonstelling zijn begonnen, kunnen het nieuwe vraagprogramma binnenkort downloaden en middels de back-up procedure teruglezen in het programma.

UPDATE:  Het vraagprogramma is geplaatst in de map Download/Update vraagprogramma NBvV

Vraagprogramma 2015-2019 aangepast..

Beste Vogelliefhebbers,

Het is me gelukt om het vraagprogramma helemaal te controleren. Vanaf vandaag is het demo programma voorzien van het nieuwe vraagprogramma en te downloaden. Ook is het vraagprogramma als PDF geplaatst. Degenen die het programma al hebben aangeschaft kunnen een back-up van het vraagprogramma downloaden en via de procedure "Back-up teruglezen" in het programma opnemen.

Ik hoop dat het bij deze wijziging zal blijven. Controle op de site van de NBvV bij het onderdeel Vogel Index doet mij vermoeden dat er nog wat zit aan te komen. Hetgeen ik heb kunnen dowbloaden van de site van de NBvV is in ieder geval nu helemaal verwerkt.

Aangepaste rapporten

Vandaag door een vereniging ontdekt dat er twee rapporten zijn die niet het gewenste resultaat geven. Na controle bleek dat op beide rapporten de tekst Eigen groep 00 -Niet gekoppeld-  komt te staan. De oorzaak zit in de twee rapporten welke beiden rekening hielden met een verkeerde parameter. Dit is hersteld. Tevens een rapport met een foutje in de lay-out aangepast.

De drie rapporten zijn vanaf morgen te downloaden van de site met als naam : "Aanpassing rapporten". Het Zip-bestand uitpakken en de rapporten plaatsen in de map C:\Data\DBVogelTT ter vervanging van de bestaande rapporten.

Nieuwe versie vraagprogramma NBvV 2015-2019

Beste Vogelliefhebbers,

Na gisteren (update rapporten 2017) wederom een belangrijke mededeling. Vandaag geconstateerd dat de NBvV wederom een of meedere aanpassingen heeft aangebracht in het vraagprogramma 2015-2019. Regelmatig check ik de site van de bond en mijn laatste controle is van twee maanden geleden. Toen werd nog steeds de versie van 03-10-2016 aangeboden. ????? Toevalligerwijs ontdekte ik dit omdat ik wilde controleren of de door mij aangevraagde link (verwijzing naar www.grubosoft.nl) op hun site al was geplaatst. Helaas is dit nog niet het geval. Ik heb nog geen mededeling ontvangen of deze al dan niet zal worden geplaatst. Er is wel een link aanwezig naar het andere tentoonstellingsprogramma.

Er is onlangs een link geplaatst naar het vraagprogramma 2015-2019 versie 16-08-2017. Wat schetst mijn verbazing..... tijdens de download wordt de versie aangeboden van 05-04-2017 die volgens de site van de collega programmeur al in zijn bezit was en welke versie ik niet heb kunnen bemachtigen voor nu. Van de versie van 16-08-2017 wordt ook door hem mededeling gedaan. Deze is vermoedelijk ook al in zijn bezit.

Om al mijn trouwe klanten ook de gelegenheid te geven te werken met een zo nieuw mogelijk vraagprogramma kan ik dus niet anders dan de laatst in mijn bezit zijnde versie nu snel te gaan controleren en dit verwerken in het Vogeltentoonstellingsprogramma van 2017. Het verwerken van ruim 12.000 regels is echter geen sinecure en zal dus wel even duren. Zodra alles is gecontroleerd zal ik een update van het vraagprogramma op mijn site plaatsen dat door de verenigingen welke het programma van 2017 al gebruiken gratis kan worden gedownload.

Bestellen Vogeltentoonstelling 2017

Het programma Vogeltentoonstelling 2017 is af en vanaf vandaag te downloaden van deze site.

Als u het programma definitief wilt gaan gebruiken zult u een registratiesleutel nodig hebben. Deze is te bestellen via de webwinkel. De code wordt u via de mail toegezonden na ontvangst van de betaling.

Hoe u deze kunt bestellen kunt u ook nog nalezen in de handleiding die eveneens van deze site te downloaden is in het PDF-formaat.

Inmiddels is er ook een nieuwe Nieuwsbrief gepubliceerd. Deze kunt u downloaden door de link te volgen.

Als je wilt updaten naar Vogeltentoonstelling 2017 en uw versie is besteld in 2015 of later, is een mailtje naar mij voldoende.
Ik stuur dan de factuur (met aangepaste prijs als de vereniging daarvoor in aanmerking komt) via de mail.
Na betaling krijg je dan de nieuwe licentiecode.

Inlogformulier

Zoek in de site