Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nieuwe versie vraagprogramma NBvV 2015-2019

Gegevens

Beste Vogelliefhebbers,

Na gisteren (update rapporten 2017) wederom een belangrijke mededeling. Vandaag geconstateerd dat de NBvV wederom een of meedere aanpassingen heeft aangebracht in het vraagprogramma 2015-2019. Regelmatig check ik de site van de bond en mijn laatste controle is van twee maanden geleden. Toen werd nog steeds de versie van 03-10-2016 aangeboden. ????? Toevalligerwijs ontdekte ik dit omdat ik wilde controleren of de door mij aangevraagde link (verwijzing naar www.grubosoft.nl) op hun site al was geplaatst. Helaas is dit nog niet het geval. Ik heb nog geen mededeling ontvangen of deze al dan niet zal worden geplaatst. Er is wel een link aanwezig naar het andere tentoonstellingsprogramma.

Er is onlangs een link geplaatst naar het vraagprogramma 2015-2019 versie 16-08-2017. Wat schetst mijn verbazing..... tijdens de download wordt de versie aangeboden van 05-04-2017 die volgens de site van de collega programmeur al in zijn bezit was en welke versie ik niet heb kunnen bemachtigen voor nu. Van de versie van 16-08-2017 wordt ook door hem mededeling gedaan. Deze is vermoedelijk ook al in zijn bezit.

Om al mijn trouwe klanten ook de gelegenheid te geven te werken met een zo nieuw mogelijk vraagprogramma kan ik dus niet anders dan de laatst in mijn bezit zijnde versie nu snel te gaan controleren en dit verwerken in het Vogeltentoonstellingsprogramma van 2017. Het verwerken van ruim 12.000 regels is echter geen sinecure en zal dus wel even duren. Zodra alles is gecontroleerd zal ik een update van het vraagprogramma op mijn site plaatsen dat door de verenigingen welke het programma van 2017 al gebruiken gratis kan worden gedownload.

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.


Inlogformulier

Zoek in de site