Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Het Vogeltentoonstellingsprogramma 2017

Gegevens

Splash scherm

Vogeltentoonstelling 2017

Door het samengaan van de NBvV en de ANBvV per 1 januari 2017 en het kiezen voor het vraagprogramma van de NBvV was ik genoodzaakt een nieuw programma te ontwikkelen. Hierin zijn de hoofdgroepen komen te vervallen. De vraag van kleinere verenigingen om een eigen clustering te kunnen bewerkstelligen is nu definitief aangebracht middels het kunnen benoemen van Eigen Groepen boven de groepen van de NBvV.

De ontwikkeling van het programma is in een vergevorderd stadium. Wederom is het gehele vraagprogramma gecontroleerd waarbij toch weer wijzigingen zijn aangetroffen. Volgens de site van de NBvV blijft het huidige vraagprogramma geldig tot 2019.

Naar verwachting kan het programma vanaf 1 juni 2017 worden besteld. De prijs voor een volledig nieuw programma blijft gelijk alsmede de prijs voor een update vanaf Vogeltentoonstelling 2010 en zijn respectievelijk € 75,00 en € 40,00. Degenen die het programma in 2015 nieuw of als update hebben besteld kunnen de nieuwe versie aanschaffen voor € 15,00.

LET OP: Door het wijzigen van de database moet altijd het volledige nieuwe programma worden geïnstalleerd. Maak daarom eerst een back-up van de database, deïnstalleer het oude programma en installeer het nieuwe programma Vogeltentoonstelling 2017. Doe dit alles volgens de beschrijving in de handleiding opgenomen in hoofdstuk 2.2.

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.


Zoek in de site