Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Bestellen

Gegevens

Het programma Vogeltentoonstelling kost € 75.00 (incl. BTW) en wordt als download ter beschikking gesteld.  In de download zit een uitgebreide handleiding waarin zowel de instructie voor de installatie als een uitgebreide beschrijving voor het gebruik van het programma is opgenomen. Bij elke aanschaf is het vraagprogramma altijd in de prijs inbegrepen.

De prijs van een upgrade naar een nieuwere versie van het programma is vastgesteld op € 40,00. (inclusief BTW). Hierin zit dus ook het nieuwe (of vernieuwde) vraagprogramma. 

Soort aanschaf Prijs 2017
Upgrade naar Programma Vogeltentoonstelling 2017
€ 40,00
Eerste aanschaf Programma Vogeltentoonstelling 2017
€ 75,00


Updates welke het gevolg zijn van het oplossen van fouten in het programma zijn altijd gratis. Deze worden alleen via Internet ter beschikking gesteld.

Het programma is ook als demo te gbruiken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Als u aan de hand van de voorbeelden op deze site het programma wilt bestellen, dan kunt u dit doen middels de Webwinkel. Dit staat uitgebreid beschreven in de handleiding.
Nadat u de gegevens heeft ingevuld worden deze aan GruboSoft verzonden. Als u een logo wilt laten verwerken in de etiketten, de inbreng- en de uitslagenbrief dan moet u dit apart aan GruboSoft opsturen. Heeft u geen logo dan wordt het standaard logo van GruboSoft gebruikt.  De aangepaste rapporten met het logo worden separaat via de mail verzonden.

 

 alt

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.


Inlogformulier

Zoek in de site