Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Welkom op de website van Grubosoft

Installatie Vogeltentoonstelling 2016 onder Windows 10

Gegevens

Het komt steeds meer voor dat gebruikers van het programma Vogeltentoonstelling 2015 het nieuwe volledige programma Vogeltentoonstelling 2016 installeren op een nieuwe computer voorzien van Windows 10. Omdat inmiddels al enkele verenigingen mij hebben benaderd voor ondersteuning heb ik besloten hieraan een artikeltje te wijden.

Het komt veelvuldig voor dat enkele bestanden die noodzakelijk zijn voor het programma ontbreken onder Windows 10.
Het betreft twee onderdelen van Microsoft die niet persé noodzakelijk zijn voor het functioneren van Windows 10 maar wel voor het programma Vogeltentoonstelling 2016.
Deze programma's zijn te downloaden bij Microsoft en dienen geïnstalleerd te worden voordat u het programma Vogeltentoonstelling 2016 installeert. Deze programma's zijn te vinden met als benaming Vcredist_x86.exe en AccessDatabaseEngine.exe. Het eerste programma is noodzakelijk voor het kunnen installeren en registreren van de programma-onderdelen. Het tweede programma verzorgt de koppeling tussen het programma en de databases met de opgeslagen gegevens. Vanwege de omvang van deze programma's kunt u deze niet via mijn site downloaden. Indien gewenst kan ik ze wel toesturen via WeTransfer.

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.


Inlogformulier

Zoek in de site