Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Welkom op de website van Grubosoft

Vogeltentoonstelling 2016

Gegevens

Grubosoft heeft de laatste maanden niet stil gezeten. Enkele verenigingen hebben contact opgenomen om wat kleine aanpassingen te verrichten. Omdat ook ik het nut van deze aanpassingen zag heb ik de wensen overgenomen. Ook leefde bij mij al geruime tijd de wens om het mogelijk te maken tijdens de keuringsdag de naam van een vogel te kunnen wijzigen zonder dat dit gevolgen had voor de rest van de catalogus en de kooinummering. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een nieuwe versie van het programma Vogeltentoonstelling voor zowel de ANBvV als de NBvV.

Vogeltentoonstelling 2016

De volgende aanpassingen zijn in het programma aangebracht:

  1. Het vraagprogramma van de NBvV (uitgegeven 30-10-2015) is gecontroleerd en opgenomen
  2. De mogelijkheid de naam van een ingeschreven vogel te wijzigen is volledig uitgewerkt en in het programma opgenomen. Deze functie kan alleen op de keuringsdag (als dus alle kooinummers definitief zijn toegewezen) worden gebruikt. De kooinummervolgorde kan niet worden aangepast.
  3. Voor het rapport waarmee de stickers, bestemd voor op de keurbriefjes, kunnen worden geprint zijn drie extra formaten opgenomen.
  4. Op de inzendersbrief is het totaal aantal in te zenden vogels opgenomen. Op dezelfde regel kunt u nu tijdens het inbrengen het aantal absenten ingeven (eventueel met uw paraaf). Dit kan tijdens het afhalen van de vogels discussies voorkomen.
  5. Op verzoek is er een rapport ontwikkeld met de mogelijkheid voor een inzender een certificaat te printen met daarop de prijzen, soort vogel en de punten. De werkwijze en zaken waar u rekening mee moet houden is in de handleiding opgenomen.

In het programma Vogeltentoonstelling 2016 zijn inmiddels alle hiervoor genoemde punten opgenomen. De geregistreerde gebruikers van het programma Vogeltentoonstelling 2015 kunnen gratis een update downloaden waarin deze wijzigingen zijn opgenomen. Installeer niet het volledige programma, dat is alleen bestemd voor nieuwe verenigingen. Omdat ook de databases zijn aangepast zult u de registratie met de in uw bezit zijnde sleutel opnieuw uit moeten voeren. Gebruikers van het oudere programma Vogeltentoonstelling 2010 (of nog eerder) zullen de update naar het nieuwste programma moeten aanschaffen. Ook daarin zijn alle wijzigingen opgenomen.

Reacties   

0 #1 E.J. Zijlstra 04-08-2016 07:59
blijf op mijn comp. een demo houden.
Groetjes Evert Zijlstra a33 P.J. Helder

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.


Inlogformulier

Zoek in de site