Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Welkom op de website van Grubosoft

Update Vogeltentoonstelling 2015

Gegevens

Er zijn inmiddels al veel verenigingen die het programma hebben besteld en geïnstalleerd. Gelukkig maar dat er ook al proef wordt gedraaid. Hierdoor kon worden vastgesteld dat niet elke printer geschikt is om rechtstreeks vanuit het programma te kunnen printen. Het betreft voornamelijk (wat nu de stand van zaken is) de rapporten die gebruik maken van etiketten. Er zijn printers in omloop die het niet toelaten dat de kantlijnen (marges) worden aangepast door de rapporten die ik heb ontwikkeld. Daarom raad ik iedereen aan om eerst een proefpagina op een blanco vel papier te printen. U kunt hiermee vaststellen of u ook in het bezit bent van zo'n printer.

Door het vele testwerk verricht door de vereniging uit Lochem hebben we voor de door hen gebruikte printer een alternatief kunnen vinden. Omdat dit ook bij een andere vereniging (met een andere printer) de oplossing bleek te zijn lijkt het me goed dit alternatief hier te melden.

Ik heb de rapporten opnieuw gemaakt waarbij geen rekening wordt gehouden met instellingen van welke printer dan ook. Door het schermvoorbeeld te exporteren naar een PDF-bestand wordt een exacte kopie gemaakt van het scherm. Met Adobe Acrobat Reader (is gratis te downloaden) kunt u dit exportbestand dan printen waarbij u rekening moet houden dat de print op ware grootte wordt afgedrukt.

Iedereen die de installatie heeft verricht voor 8 juli 2015 en last heeft dat de etiketten niet goed worden geprint, kan een update uitvoeren. Het benodigde bestand is hier te downloaden.

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.


Inlogformulier

Zoek in de site