Grubosoft

Uw vogeltentoonstelling een succes...

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Welkom op de website van Grubosoft

Vogeltentoonstellingsprogramma 2015

Gegevens

Programma Vogeltentoonstelling 2015

Het bij u vertrouwde programma Vogeltentoonstelling is toe aan een nieuwe versie. Het programma is opnieuw ontwikkeld en voorzien van het vraagprogramma 2015-2019 van de NbvV. Ook het vraagprogramma van de ANBvV wordt in het nieuwe programma verwerkt. De rapporten zijn opnieuw gemaakt en voorzien van meer mogelijkheden. Op mijn website wordt binnenkort een uitgebreide beschrijving van het programma opgenomen. Zoals bij de vorige versie ook al is aangegeven blijft ook deze versie weer 5 jaar bestaan. Het programma werkt rechtstreeks op uw besturingssoftware (dus zonder MS Access) en kan worden gebruikt in Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10 ( alleen 32 bits).

Voor u als vaste klant kost de update 40,00 en de prijs voor een nieuwe aanschaf is verlaagd naar 75,00. Deze verlaging is o.a. mogelijk omdat het programma niet meer via de post wordt verzonden maar is te downloaden van mijn site. Standaard is er een eenvoudig logo opgenomen. Eventueel kunnen de rapporten worden voorzien van uw eigen logo. Deze worden dan apart via de mail toegezonden.

Naar verwachting komt het programma in mei 2015 ter beschikking en kan dan eveneens als demo worden gedownload van de site. Uiteraard is het geheel voorzien van een uitgebreide handleiding.

 

Reacties   

+1 #1 Maus J.A. 05-07-2015 12:51
Een zeer uitgebreid programma met talloze mogelijkheden. Het is wel zaak de handleiding nauwkeurig te volgen. .

Overigens is de ondersteuning van Grubosoft geweldig Het is te krijgen voor ANBvV zo wel als NBVV tentoonstellingen

Ik kan het alle verenigingen aanraden

Jan Maus

U heeft geen rechten om reacties te plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken en/of inloggen.


Inlogformulier

Zoek in de site